Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz Peetey91 #250608 üzenetére

    Az van szerintem, amit az előző halasztáskor is pedzegettem: nextgenre dolgoznak. Vagy azért, mert rájöttek, hogy a current genben nincs elég craft ahhoz hogy úgy adják ki a játékot ahogy szeretnék, vagy szimplán a konzolgyártók pénzelik kicsit a dolgot a háttérben, hogy nextgen konzol nyitócím legyen a CP.

    Mindig büszke voltam a CDPR hozzáállására, és akkoriban elhíresült mondatára: "Ready when it's done". Ez a mondat, ami akkor végtelen sok tiszteletet váltott ki a játékosokból most már csak csalódott röhögést okoz maximum. Elhamarkodták annak idején a megjelenési dátum bejelentését.

    A halasztás bejelentése mellett viszont korrektebb lenne tisztázni, hogy hogyan is készüljön a community, mert kb. ekkortájt jöhetnek az új konzolok is, akkor meg már sokan nem akarják megvenni a jelenlegi konzolokra a programot, akkor viszont előrendelhetővé kéne tenni a PS5/XSX verziót, vagy legalább két szót ejteni arról, hogy mikorra várhatjuk a rendelhetőségüket, mert én így a PS4 verziót már nem venném meg, pedig mikor előrendeltük már.

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák