Új hozzászólás Aktív témák

  • bbdzyx

    senior tag

    Star Wars Jedi: Fallen Order

    Gondoltam még a TLOU2 előtt pótolom pár elmaradásom, köztük a FO-t...a feléig jutottam és azt hiszem nem is fogom befejezni. Ezért volt úgy oda mindenki?
    Ennyire középszerű játékkal nem is tudom mikor játszottam utoljára. Ezt a kampányt biztos ugyanaz a Respawn csinálta, aki a Titanfall 2-t? Míg ott minden percét élveztem a tömör akciónak, valamint a váratlanul felbukkanó játékmechani fordulatoknak, addig ebben a játékban már a Kashyyk másodszori látogatásánál megcsömörlöttem attól, hogy sokadszorra ugyanazt a pályszakaszt járom be és ezredszerre ölöm le ugyanazokat az ellenfeleket. Ez a soulslike checkpoint rendszer és ellenfél respawnolás nagyon nem áll jól a játéknak és megöli az egész hangulatát.
    - Valahogy a nehézségi rendszer sincs jól belőve: legkönnyebb fokozaton túlságosan egyszerűvé válik, eggyel fentebbi szinten pedig a bossfightoknál izzadtam meg. Feljebb nem is mertem kapcsolni.
    - Az irányítás is csapnivaló, az ismétlődő "csúszdázásoknál" vagy egyéb platformer részeknél már előre vártam, hogy melyik kanyarban csúszok ki vagy zuhanok le egy szakadékba, mert két centivel odébb érkeztem a hirtelen megváltozó sensitivity miatt.
    Az ellenfelekre lockolás szintén az agyamra ment, ha már ketten voltak, akkor a második sosem került a látómezőbe így védekezni sem lehet ellenük.
    - AI tulajdonképpen nincs a játékban, az ellenfelek egy kisebb lépcsőt sem tudnak megmászni, valamint a szakadék szélén várják hogy beletaszajtsd őket.
    - A vicces az, hogy az ellenfelek 60%-a nem is humanoid, hanem vérgagyi tucatRPG dizájnnal megáldott jedigyilkos csigák, rovarok, lepkék hada, akik nagyobb veszélyt jelentenek rád, mint a kiképzett Purge Trooperek.
    - Slimen okádék az optimalizálás, az esetek többségében 30 FPS alatt fut, de ehhez még hozzájönnek a lassan betöltődő mosott szar textúrák is.

    Egyedül az érdekelne, hogy kik ezek az ősi Szefósok, meg a végkifejlet, de inkább elolvasom Wiki-n a plot summary-t, mert ezen kívül más pozitívumot nem tudok felhozni a játékról. :(

    [ Szerkesztve ]

    “Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

Új hozzászólás Aktív témák