Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Nandinagy #248778 üzenetére

    Neked mi a véleményed erről a TheRec-ről?! Az első meccsem eszméletlen jó volt, és szoros. De tegnap, egész nap katasztrófa volt. Önző, béna, büdös bunkókkal dobott össze a gép. Most vagyok 80-as, nem akarom megváltani a világot, ezért sokat próbálok passzolni inkább de elképesztő emberek vannak... Volt egy meccs, egy pontal voltunk lemaradva, 20mp volt vissza, leszedtem a lepattanót, a társam teljesen egyedül indult a félpályánál, passzoltam neki, az meg visszajátszást csinált (visszapasszotla a félpályán túlról). Azt hittem kitépem a hajamat!

    Kicsit elbaltáztam a karakter generálást. Magamat vettem alapul, és egy 187-190cm-es SG-t csináltam. Azért SG-t, mert azt terveztem, hogy a Portland-be megyek a draftról, és Lillard PG, ezért ne a helyén játszak. Amúgy ez sikerült is, a Portland draftolt. De abba nem gondoltam bele, hogy ez egyáltalán nem SG magasság, sőt nem is igazán NBA-s magasság. És sajnos, változtatni már nem lehet rajta. :/ És igazából még posztot sem. Single Player NBA meccseken nincs ezzel gond. De TheRec-ben azért néha viccesen festek a sok l*b*** mellett. :D Tegnaptól lehetne gördeszkám, gyors elszaladtam, hogy veszek egyet. Arcomra fagyott a mosoly az árakat látva. :) Azért érdeklődtem a TheRec-ről mert nem tudom mivel lehetne jól vagy jobban húzni a Rep-et. El akarom érni a Pro II szintet, most Pro I vagyok, de ez így kín szenvedés kezd lenni, a csapattársak miatt.

    Tegnap odaálltam a szerencsekerékhez, mondom "De jól jönne az az 5000VC, erre kipörgettem!! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák