Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz saelin #228410 üzenetére

    2019-es játszottam listám. Super wall of text alert!

    Végigvittem:
    - Smoke and Sacrifice. Ez majdnem platina lett. Lehet teszek vele egy trophy hunt kört.
    - Bulletstorm: Full Clip Edition. Meglepően jó volt. Ps+ cuccos.
    - Anthem. Elmegy a bioware a pics*ba. :(((
    - Disgaea 5. Oh, boy! A story-ra nem emlékszem, viszont az utána lévő grind és tápolás bazi nagy! Csak azért hagytam abba mert már sajnáltam rá az időt, pedig simán lett volna benne még legalább 100 óra content.
    - Overwatch. Egy örök visszatérő nálam a Warframe melett, noha az utóbbi kezd egyre jobban elveszíteni, mert semmi érdekes nem jött ki hozzá nagyon régóta.
    - Middle Earth: Shadow of War. A dlc-ket ugyan nem csináltam meg, de összességében tetszett. Ebben is több content van mint amire elsőre számít az ember.
    - Plague Tale: Innocence. Szolid, erős atmoszférájú játék. A Hellblade után ez volt az a játék ami megmutatta, hogy igen is van élet az AAA játékokon kívül. Nálam telitalálat lett a hibái ellenére is.
    - Spacelords. A kihaló playerbase ellenére egy nagyon jó játék. Nem tudom meddig húzza még, mert a studio anyagi helyzete nem túl fényes. Ott van elcseszve az egész, hogy nincs elég content és piszkos időhúzásokkal próbálnak játékban tartani. A másik nagy probléma vele a karakterek közötti balansz hiánya. Szomorú vagyok miatta, mert a karakter design óriási!
    - Nioh. Vagy 200 órám van benne és mindig van hogy visszatérek hozzá.
    - Torchlight 2. Egy végigjátszást kibírt nálam. Mivel nincs benne érdemleges endgame, így nálam egypatronos játék volt. Hiába van több kaszt, ha nem hajt semmi előre.
    - Portal Knights. Egy meglepően jó "minecraft klón". Több ismerősömmel is tolom egyszerre, de most kiszorította egy másik játék...
    - No Man's Sky. Na, gyerekik! Ez az évszázad visszatérése amit a HG leművelt ezzel a játékkal. Nem is értem honnan van pénzük a további fejlesztésekre. Ez az a játék ami letaszította a Portal Knights-ot. Egyszerűen beteg mennyit lehet hülyülni benne.
    - Soulcalibur 6. Végre egy verekedős játék a Mortal Kombat melett ami leköt. Nálam teljes a szerelem.
    - Star Wars: Battlefront 2. Az új Capital Supremacy móddal nagyon elkaptak. Simán benne vagyok a top 10-ben mindig, míg a régi játékmódban orrba-szájba lőnek. Kíváncsi vagyok meddig tart ki nálam az érdeklődés.

    Belekezdtem:
    - God of War. Erre vissza fogok térni, de csak azért mert piszok látványos játék.
    - Dead Cells. Ha eszembe jut hogy fent van a gépen megyek vele pár kört. Nem rossz alkotás, de a Rouge like stílus nem a kedvencem.
    - Dragon Quest 11. Mondjuk azt hogy későbbre raktam el. Különösebb gondom nem volt vele.
    - Sundered. Mocsok jó, de elakadtam benne egy pontnál és el lett felejtve.
    - Stellaris. Mentem vele pár kört és beleuntam egyhamar. Látom jött hozzá pár dlc, de úgy semmi extra még...
    - Sekiro. A nagy majomnál abbahagytam. Talán közbejött valami érdekesebb játék... nem tudom, majd egyszer elölről kezdem megint.
    - Conan Exiles. Ps+ cuccos... istenem, de rossz volt vele az a pár perc is.
    - Yoku's Island Express. Ezt egyik ismerősömmel kezdtük el... De valahogy el lett felejtve. Btw még fent van a gépen.
    - My Time at Portia. Abba hagytam mert egy sokkal korábbi verziót kaptunk mint a PC-sek. Ezt a játékot ajánlom minden Stardew Valley, Harvestmoon fannak! Rengeteg potenciál van benne.
    - Path of Exile. Egyszerre imádom és utálom. Rengeteg tartalom van benne, de komolyan! Annyi mindent lehet benne csinálni, hogy az már tébolyító... Cserébe szarul van megírva és állandóan crashel, fagy, fps droppol és disconnect-el. Nálam 2019 legnagyobb csalódása a kibaxot Anthem melett.
    - Dragon's Dogma: Dark Arisen. Csak pihen... Egyszer vissza fogok térni hozzá.
    - Adr1ft. Erre nem is nagyon emlékszem. Ez az a játék szerintem amiben egy nővel az űrben ragadunk egymagunk. Boring, és nem az ötletre mondom ezt, hanem a kivitelezésre.
    - Dauntless. Performance gondok miatt dobtam, de valaki itt nemrég írta hogy már oké. Lehet felrakom valamelyik nap.
    - Skyrim. Játszottam a Morrowind-el, végigvittem vagy egy tucatszor. Játszottam az Oblivion-al, és azt is végigvittem vagy 3-4x, de ezt egyszer sem bírtam. Technikailag nálam kuka, a helyszín... Skyrim nem túl izgalmas számomra és ezen a sárkányos téma sem segít semmit. Lehet nekem eddig tartott az ES szerelem, de ez majd kiderül a következő játéknál...
    - Borderlands 2. Pc-n megvolt és itt is ki akartam tolni, de többször besültem vele. Annyira mégsem érdekelt mint elsőre, másodjára vagy sokadjára gondoltam.
    - Graveyard Keeper. Egy darabig szórakoztató volt, viszont hamar monitonná vált sajnos. Egy próbát azért még megér később.
    - Warframe. Azért ide írom, mert a fő story küldetéseken kívül van még quest amit nem csináltam meg, de nálam már kiszáradt az érdeklődés a játék iránt.
    - They are Billions. Beteg egy cucc és az irányítása sem vészes. A baj annyi vele, hogy túl hardcore. Pár kör után már nem volt erőm többször nekifutni.
    - Need For Speed™. EA Access-ben próbáltam ki csak, és rájöttem, hogy az autós játékok nem az én világom.
    - Forager. Nem igazán mondanám hogy ide való, de mivel nem unlockoltam benne mindent, így én a nem befejezett játékokhoz sorolom. El lehet vele lenni, mert van egy addiktív mivolta.
    - Black Desert Online. Istenem, de vártam ezt a játékot... aztán meg jól arcon lettem baxva egy csúnya porttal, amiben a grind-on kívül semmi nincsen.
    - Dark Souls 3. Parkolópályán. Nem tudott elkapni a hangulata.
    - The Elders Scrolls Online. Ismerősömmel kezdtük el és mindketten csalódottan szálltunk ki belőle. Ha nem The Elders Scrolls lenne a címe senki nem foglalkozna vele.
    - Final Fantasy XIV Online. Jegelve pár hétig. Nem vagyok MMO hangulatban.
    - Tales of Berseria. Ez számomra az év meglepetése. Eddig elkerültem a Tales of játékokat, mert nem tűntek semmiben sem túl kiemelkedőnek, pedig story-ban eléggé erősek. Final Fantasy miatt jegelve lett, de most fordul a kocka.
    - PlanetSide 2. Nekem tiszta battlefield érzésem volt közben, csak super retro köntösben. 2019-2020-ban viszont nem tudom senkinek sem ajánlani.
    - Apex Legends. Béna vagyok benne. Annyi viszont tény, hogy az egyik legjobb BR játék a piacon. Nagyon profi. Nem nekem való.
    - Red Dead Redemption 2. Időhiány miatt abba lett hagyva és a francért sem tudtam már visszarázódni bele... Folyt.köv egyszer.
    - Remnant From Ashes. Ezt is folytatom valamikor, mert nagyon jó! Van egy map ami tiszta Stargate hangulatot áraszt! :R
    - Warhammer 40k Inquisitor Martyr. Akármennyire próbálom szeretni nem megy. Tökéletlen mint az összes többi warhammer játék. Nem is értem miért ilyen kis stúdiók kezébe adják a franchise-t.
    - Dragon's Crown. Egy pajtival kezdtük el és félbe maradt. Szerintem vissza fogok még hozzá térni és abból platina lesz.
    - Dungeons 3. Dungeon Keeper klón. Jó-jó, csak mégsem. A story teljesen oké benne, viszont a skirmish pályák nehézségi szintjei el vannak cseszve. A könnyű túl könnyű, a normál túl nehéz... Vagy csak én vagyok láma.
    - Death Stranding. "Az ünnepek alatt nem végzünk szállítást. Megértésüket köszönjük." :DDD
    - Ancestors: the humankind odyssey. Néha még majomkodok benne, viszont nem biztos hogy a végéig kitartok. Túl realisták maradtak a készítők vagy csak egfogyott a budget, mert hiába van benne egy bazi nagy térkép, hiába a fejlődést reprezentáló skillfa, ha alig jutalmazza a játékost. Tipikus openworld szindrómában szenved. Nagy térkép, zéró érdemleges tartalom.
    - Astroneer. Jó lenne ha nem crash-elne minden fél órában... Hátha javítják.
    - Elite Dangerous. A No Man's Sky elhappolta előle az időt. Btw egy jó játék, csak az ember győzze... idővel.
    - Outward. Egyedül halál unalmas. Most ott tartok hogy jegelve és egyszer majd egy cimbivel... akit meg tudok győzni az ocsmány grafika ellenére... Hagyjuk. :DDD
    ...
    És az év végére értünk.
    - Witcher 3 és Detroit Become Human van most a terítéken. Ezekről nem írok semmit, mert mindenki ismeri őket.

    Ebben az évben rohadt sok játékba kezdtem bele... :Y és a lista nem teljes. Egyet-kettőt kihagytam, mert kölcsönben voltak nálam.

    Madwe
    Legalább lesz értelme a kleptomániámnak. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák