Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Moby #227222 üzenetére

    Pont azt az ostoba reakciót cáfolod, hogy számító gép lennék ;)
    Impulzussal indulhat valami, de míg te szinte csak abból állsz ki, ne hagyd ki a folytatást, hogy ismét keserű legyen szád íze, nem sikerült a nagy beszólás, amin órák óta próbálkozol pedig népszerű szurkolóbarátod, Ultranyomi támogatását is élvezed:

    Egy tudatos impulzusvásárlás története:
    egyik legnagyobb játékélményem a Shenmue volt, több, mint játék. Kósza híreket hallottam a folytatásról, de közel 2 évtized után 2019.nov végén tudatosult, hogy tényleg megjelent. A platform PS4. Hm, kihagytam ezt a teljes vonalat, soha nem volt, és azért volt egy-két játék (pl. Quantic Dreams), amik kizárólag ott elérhetőek.
    Hé, itt a BF, hm csak 60eFt-az Emag-on? De hát itt az X360 LA Noire, Mass Effect, GTAV még itt vár (ez most is igaz), inkább mobiloztam... Sebaj, úgyis 2 másodperc alatt lerabolják, nem jut, teszek egy próbát. Bakker, sikerült! Hm, mi? Hogy az Alzán is ennyi lesz, csak ott van valami kuponozás? 52 a vége? Emag vissza, Alza hajrá. Ne már, ezzel közel az akkori Xbox1 árára csökken az addig feleslegesen drága konzol! A kontroller pedig még olcsóbb lesz a páromnak mint X360-ra! Játékok: Jézusom, mik ezek az árak? Ezért fizetnék ennyit, miközben a csúcscímekkel játszottam sokszor megjelenés napján ingyen, vagy azóta is csak ott porosodnak HDD-n? De van itt pár a sokkolóakhoz képest baromi olcsó, azoknál még jobb régebbi játék is, amiket már nem játszottam! Az EAAccess-ben meg több co-op élményt nyújtó valami pótolható! Akkor marad, ennyi.
    Szerencséd, hogy már nincs meló, ennél gyorsabban intéznélek el.
    Gigiguci: ezt nagyon benézted, inkább vissza a startvonalra [link] , és a birkázás a a lesajnálós bunkóságra volt feltételes válasz, ha tudsz különbséget tenni árnyalatok között.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák