Új hozzászólás Aktív témák

  • ödönke

    aktív tag

    Tisztázzunk pár dolgot:

    A két játék nem 'ajándék' hanem az előfizetés része (bele van építve az árba, a sony sem hülye). Aki pedig játékok miatt fizet elő PS+-ra annak szíve joga. Pl. tavaly év végén ezért vettem akciósan egy éves előfizetést, mert láttam mennyi és milyen színvonalú játékokat ad az előfizetés mellé a Sony.

    És igen nézz vissza 2017-2018-ra hogy bizony, havonta 50-100 dollárnyi játékot adtak crossplatformmal együtt. A crossplatform lehetőséget eltüntették, cserébe pl. előző hónapban akcióban 2x5 dollárnyi tartalmat adtak (overcooked, Edith Finch), meg úgy 2019 nagy részében lókaki volt totál érdektelen címekkel.

    De, hogy én is éljek 'példával' lefordítom nektek. 2017-2018-ban többemeletes több ízű (playstation hits stb) tortát adtak és sokak ezért fizettek elő, mert megérte a torták miatt. Majd 2019-ben a sony csinált egy hátraarcot és elkezdte fejni a tehenet amit eddig jól felhizlalt, cserébe pedig 2 lekvárosbuktát ad az emeletes torták helyett.

    Akinek nem tetszik az szépen lemondja az előfizetést, vagy neten reklamál (aminek nagyobb hatása van mint gondolod). Aki pedig multi miatt fizet elő az savanyú pofával bevágja a sarokba a lekvárosbuktát, hogy ezt meg nem eszi. Bezzeg tavaly milyen finomakat adtak. Lehet át kellene mennem egy másik boltba.

    Remélem azért sikerül felfogni, hogy miért is háborognak sokan.

    Nézd meg a milyen foscunamit kapott a sony a fenti említett két játék miatt. Majd következő hónapban máris virítottak értelmes, és értékben sokkal nagyobb tartalmat aminek a fogadtatása is pozitív volt. Szóval aki hőbörög az teljes joggal teszi, hisz nincs opció másik 'pékségre' hisz a házát már megvette. A lipóti pékség helyett meg albán pékség nyitott ugyanolyan árakon, csak rosszabb minőségben.

    End of story

    Btw. ez a PS+ üzleti modell úgy gondolom már ideje múlt, ajánlom h. ps5-el sony megváljon tőle sony, vagy alakítsa át. Pl. csomó hangzatos playstation hits így el lett már lőve, amit az új előfizetők nem kaphatnak meg újra ingyen.

Új hozzászólás Aktív témák