Új hozzászólás Aktív témák

  • hitvanyalak

    senior tag

    válasz d@vee #188431 üzenetére

    Annyira azért nem néz ki jól :D
    Én pro-n tolom 27'-os fhd monitoron, nem azt mondom, hogy nem szebb,mint a last light, inkább azt , hogy jobb lett volna, ha a ps exkluzívokat ezután a játék után teszem be :D :D
    Viszont a hangulata az elképesztő. Nekem eddig nagyon tetszik minden karakter a sztori maga is, és bár még mindig csak a Volga mentén bolyongok, de már most több történet és egyediség volt benne, mint az utolsó 3 far cry-ban összesen. Itt a naplók bejegyzések, valamint a fellelhető kalyibák-maradékok tényleg elmesélik a történetet és felépítenek egy atmoszférát.

    Vannak benne eget verő baromságok (a mesterséges intelligencia tényleg gyengébb, mint egy telefonos kamerában, és ennyi levegőben lógó testet, meg falba olvadó hullát utoljára hát ő nem tudom mikor láttam :D) na de amikor elfutok a dombon a dög elől, abba meg belevág a gömbvillám és lángra lobban, ó az gyönyörű. Vagy amikor kettő darab késsel végigsettenkedek egy egész épületen és nem kell füttyögni az király.
    Nagyon tetszik a craft rendszer is, nekem azt hozza amit régóta keresek egy kvázi túlélős játékban.
    A grafika meg az MI nem az igazi, de bőven megérte.

    A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.

Új hozzászólás Aktív témák