Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz adalbert1 #182081 üzenetére

    Én remélem lesz, egyrészt így a ps4 pro-m eladási árát megpótolva olcsóbb lesz a váltás, másrészt vihetem magammal a backlogom. Nekem pl van x360-am, amit csak azért nem cseréltem még le, mert a xone-n nem támogatja a régi kinectes játékokat, ha azok is mennének, már rég cseréltem volna (mert minden más játékot ami nekem kimaradt tudnám játszani one-on), ugyan ez lesz ps5-nél is, ha nem fognak menni a ps4-es játékok akkor nem váltok csak a gen felénél, de nem valószínű, hogy ps lesz a kövi választásom is.

    Persze megértem, hogy van akit ez nem érdekel és lehet, hogy ők a többség de kb 90 millió emberről beszélünk, ennek a tömegnek a kisebb része is jelentős és fájna a Sony-nak ha ők Xbox-ot vagy Switch-et vennének (ha muszáj nulláról kezdeni a könyvtár építést akkor könnyű a platform váltás). A másik, hogy a BC nem egy negatív dolog, csak hozzá adna a dolgokhoz, így nem értem, hogy miért bántaná azokat akiknek nincs rá szüksége.

    (#182089) markknight: BC mellett nem lenne szükség újrakevert játékokra. Egyébként ezen játékok nagy részénél a grafika nem is változik, csak max felbontást vált, szóval veheted úgy mint egy BC-t és így már mégis elővennéd.

    [ Szerkesztve ]

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák