Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz Mike #181719 üzenetére

    Persze, hogy meg tudom.

    A 2.8-at eszedbe ne jusson megvenni! Egyedül a "Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage" című epizód ér belőle valamit. Ez egy rövid játék, ami a Birth by Sleep eseményeit folytatja, majd átnyúlik a KH első részének történéséig, Aqua szemszögéből (a BBS az egész széria előzménye volt, és az egyik legjobb psp-s játék). A másik cím, ami a válogatásban szerepel, a Dream Drop Distance, ami egy 3DS játék HD-sített portja. Sokat nem ad hozzá a történethez. Az X Back Cover pedig egy film (amit úgyis megnézhetsz Youtube-on). Nagyon jó kis film ez is, ha érdekel a téma nézd meg, de összességében a 2.8 nem sokat ért.

    Ellenben az 1.5-2.5 Remix. Ezek a válogatások anno megjelentek ps3-ra is, igaz, akkor még külön. Ebben szerepel az első rész final mix változata, a Re: Chain of Memories, ami történetileg az első két rész között helyezkedik el, a 365/2 day, ami nem játszható, viszont az eredeti ds-es verzió összes átvezetőjét tartalmazza grafikailag kipofozva, a második rész, a Birth by Sleep, ami az én személyes kedvencem, és a Re:Coded, ami szintén csak mozi formájában van jelen, lévén az eredeti szintén ds játék volt. Ehhez egy rakat új jelenet is készült, ami összeköti a cselekményeit a Dream Drops Distance-vel.

    Ha bele akarsz csapni a lecsóba, akkor mindenkéoo az 1.5-2.5-öt ajánlom, de csak fenntartásokkal! A játékok alapját PS2-es és PSP-s játékok adják, noha szépen ki lettek pofozva, de a játékmechanikán nem változtattak. Én imádom őket, de még engem is fel tud cseszni pl az első rész a sok, erőltetett platform-elemmel, a botrányos kamerakezelésével és annyi backtrackinggel, amenyit szerintem azóta nem láttunk.

    Ezek korántsem hibátlan játékok, de olyan hangulatuk van,. ami feledtet minden bosszúságot velük kapcsolatban.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák