Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Battlefront 2 villám vélemény, egy nap után:

    Három pozitívumot tudok kiemelni:
    -A grafika
    -A hangulat
    -És a Battlepoint rendszer.

    Első kettő az egyértelmű. De ez a Battlepoint rendszer meglepően jól működik. Már minthogy pontokért lehet használni a hősöket, járműveket. Ez szerintem teli találat. A kártyás rendszer már nem annyira. De még nincsenek is jó kártyáim asszem. És lehet a kártyákat fejleszteni is.

    Szóval, az addig oké, hogy letépi az arcodat a látvány, meg tök hangulatos, ahogy Yoda, Darth Maul stb ott harcol melletted. De.. A pályadesign katasztrófa! Minden multi pálya arról szól, hogy két óriási nyitott terepet, két egérlyuknyi ajtó választ el. És az egyik csapatnak ott kellene túljutnia. Ami borzalom.. :( Minden pályán vannak pontok ahol egyszerűen direkt beszűkül a pálya. És onnantól egy rakás ... gránát dobálgatásban áll a map.. :( Szinte mindegyik helyszínen van ilyen pont.

    A kampány, nem nagy cucc. Iszonyat gyenge a sztori. Az a nevetséges fajta. :D Egyébként is egy tutorial csak az egész.

    Összességében 4k-ért nagyon jó vétel. De ha 18-20k-ért vettem volna..+a balhé ami megjelenéskor a játék körül ment. Az durva "élmény" lett volna.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák