Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz felixo #181692 üzenetére

    Na... könnyen eldönthetjük. Mérlegeljünk szépen! Ebben jó vagyok. :DDD

    Tehát ha te kifejezetten egy zombis open world lootolós kutatós fps-t keresel, akkor 6k-ért ez egy egész komplex kis csomag. Jelen pillanatban ezekkel a tulajdonságokkal ez a legjobb cím.

    Na de.. Azért teszem spoilerbe, mert ha még új vagy konzol / játékos vonalon akkor nem akarom a bogarat beletenni a füledbe. Akkor olvasd el, ha már csillió játékkal játszottál. Ha új vagy, akkor nem mérvadó. Nem fog feltűnni.

    Ahogy a kolléga is írta, húzós input lag van benn. Az fps 30-as lockon van, amit tart...viszont ugrál 30 és ..40-50 környékén, ami rosszabb mintha fix lenne. Ugyanazzal a mozdulattal néha van, hogy 2x olyan gyorsan érzed fordulni a karaktert. Ez borzasztóan zavaró, volt nekem egy 60 fps-es BO3 után.

    Ezek persze megszokhatóak, Pár óra kérdése. De ha teszemazt te most egy Battlefront 2-ből vagy egy újabb COD-ból jössz, akkor zavarni fog. Ne felejtsük el, hogy ez még prev-current gen cím volt. Tehát a terv az volt, hogy ps3 és ps4-re is kiadják. Így nagyon felemás lett a technikai része annak ellenére, hogy végül csak ps4,xbox1-ra jelent meg.

    Mikkel játszottál eddig?

    Lenne rá ismerősöd? Akivel tudnátok coopban játszani? Nem győzöm ezt hangsúlyozni...mert a coop rész a játéknak a "miértje..". Ez coop-ra lett írva. És abban viszont abszolút hibátlan. A fejlődés, loot, progress stb.. tökéletesen van megoldva benne. Pajtival /pajtikkal abszolút ajánlott vétel, a hibái ellenére is.

    Ha nem S.O.S ez a cím, akkor várd esetleg meg a Days gone-t. Esetleg most a Resi 2 remake is rendkívül ígéretes. Igaz nem coop se ow.

    Alapvetően nem besznélnék le senkit arról, hogy mit vegyen. Plusz a Dying Light tényleg egy jó cím. Én csak arra próbálok utalni...amit mostanában magamon is észrevettem, hogy itt a pro... itt a 4k tv és régi játékokkal játszom. :(

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák