Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz erahurka #181640 üzenetére

    Ahogy nézem, ez egy új csatorna, de nagyon jókat csinál(nak)!

    Más: Egy kicsit belefeledkeztem a Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix-be. Legalábbis az első részbe. Nagyon szépen felhúzták a grafikát, legalábbis a modelleket 1080p-re. Főleg a színes a Disney karakterek háláták meg nagyon a konverziót. Ami a legjobb a ps4-es verziűban, hogy szinte semmit nem tölt (ps3-on ez volt a nagy rákfenéje az újrakiadásnak). Jók lesznek ezek a régi részek ráhangolódni a 3-ra. A mai napig ugyanannyira el tud szinte varázsolni, mint akkoriban.

    Nem sok helyen említik meg, de a legtöbb Disney karakter megtartotta az eredeti (angol) szinkronhangját. Bele sem merek gondolni, mennyire mélyen a zsebébe kellett nyúlni a Square-nek akkoriban. És most is, egyébként, mert a III. rész is megtartja eme jó szokását. Nagyon ritkán veszek premierkor, teljes áron játékot, de ezt is meg fogom venni, ahogy a DQ XI-et is. Nem azért, mert nem tudok pár hónapot várni, amíg lemegy majd az ára, hanem mert ezekből azért elég kevés megy el, és valahogy ezzel is mutatni kell a kiadóknak, hogy bizony szükség van ilyen játékokra is.

    Bár mai szemmel azért kopottas a grafika és az irányítás/kamerakezelés sem példás, ezért nem is ajánlom olyannak, akinek eddig kimaradt az életéből, de szuper kis játékok ezek. A videójáték- történelem talán legjobb zenéjével:

    Dearly Beloved & Hikari

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák