Új hozzászólás Aktív témák

  • Remi1234

    aktív tag

    Fejhallgató témakörben megosztom veletek a történetemet:

    Vettem egy Tritton AX pro (v1.5) fülest a PRÉMIUM PC nevű mocsok helyen. Az történt, hogy az inline kontrollernél lejött a szigetelés a vezetékról és a belső kis drótoknál kilógott már a bele.

    Garanciális időn belül visszavittem, mire közölték, hogy ezt garanciában nem javítják, mert fizikai sérülés. 10k-ért csinálták meg (hogy rohadjanak meg). De közben felvettem a kapcsolatot a hivatalos supporttal, leírtam a kínomat, hogy nem akarják javítani, küldtem nekik ezt a képet a problémámról:

    És kérdeztem, hogy mit lehet ezzel csinálni. Kértek szánlát, vagy bizonylatot, ami természetesen már nincs meg, de bescanneltem a prémium (fos) PC-s garancialevelet, amin rajta volt a serial meg a model number. Erre mondták mindenféle teketória nélkül hogy küldenek egy másik fejhallgatót.

    Persze közben megcsinálták 10200Ft-ért a fülest, mert ugye kellett a játékhoz, és nem voltam benne biztos, hogy a support tud segíteni.

    Ma kaptam meg a pakkot, és mi volt benne???

    Egy zsír új fullos Tritton Ax pro+, aminek a Mo-i ára 47k...

    Na ezt nevezem supportnak basszus!!! Szóval a Madcatzet erősen ajánlom mindenkinek, a Prémium PC nevű helyet pedig kerüljétek el messzire. Mert annyi nem volt bennük, hogy megkérdezzék a supportot.

    Amúgy van egy eladó Tritton Ax prom ha érdekel valakit :D

    PSN ID: RemiFungus

Új hozzászólás Aktív témák