Új hozzászólás Aktív témák

  • Theory66

    aktív tag

    Sikerült a végére érni a The Last Guardian-nak és a Shadow of the Colossus-nak is :)

    Vegyesek az érzelmek, a TLG-t a végére már nagyon ajánlgattam a fejlesztők anyukájának. Az az egy szerencséjük hogy a cicamadárhoz való kötődés, meg a storyra való kíváncsiságom végigrángatott a botrányos irányításon. Ennek ellenére ajánlom majd mindenkinek akire rá tudom beszélni, mert így is megéri. Mondjuk nem fogok még egyszer leülni elé végig játszani az tuti :DDD

    A Colossus egy fokkal jobb, kicsit ebben is nehézkes az irányítás, de itt a lovagláson meg a lövöldözésen kaptam csak majdnem agyvérzést. Szegény paci csak a fél térkép bejárásával tud megfordulni. Ahol meg lóról kellene nyilazni... hát játszatnám hetekig azzal aki nem javította ki a felújítás során :D Viszont a story bejött, sejthető volt hogy valami hasonló lesz, de így nekem lezáratlan kicsit a dolog. Tessék második részt csinálni.

    Összegezve a Colossusnak meg tudom bocsájtani a kora miatt a hibákat, de a TLG fejlesztőinek nagy ejnyebejnyét adnék. Tudom hogy PS3-ra kezdtek fejleszteni meg sokáig húzódott, de akkor már kibírtak volna valamennyi időt a játékosok, hogy cserébe helyre tegyék az idegesítő irányítást.

    Kérek szépen ajánlást milyen exkluzívot vegyek következőnek!!! Unchartedek, Heavy meg Beyond, Horizon,Last of UsS,Bloodborne, Until Dawn,Knack, Ratchet,Rime nyakát már kitekertem.

Új hozzászólás Aktív témák