Új hozzászólás Aktív témák

  • Jigoku

    tag

    válasz RolEnD_ #157489 üzenetére

    Hát kevés játék tud engem 100+ órára lekötni, de az Andromedának sikerült. :D

    A játékot körülövező utálat csak a szokásos "rühelljük az EA-t"-hiszti miatt lett ennyire túltolva. Tényleg voltak gondok a grafikával (bár azt nagyon hamar javították), illetve közbe is vannak bugok azóta is (nem csoda mondjuk, a nagy utálathadjárat miatt nem csak a folytatások, de a single player fejlesztések/javítások is magukra lettek hagyva), de szerintem ettől függetlenül tartalmas játék. Nekem anno 12ezret is megért, csak úgy elárulom. Szóval annyi pénzért, amennyiért most adják, kb. ingyen van.

    Annyi, hogy ne úgy ülj le játszani, hogy a trilógiát akarod überelni (egyébként is baromság egy hosszú évek alatt kiépített, 3 játékból álló sorozatot/világot egyetlen spin-off játékkal összevetni...). A maga nemében szerintem szórakoztató, nagyon érdekes története és helyzetfelvetései vannak. A szereplők is szerethetők, és jók a pályák meg az új fajok. C:

    De nézd meg magadnak, max nem jön be, és beállhatsz te is a fujjolók népes táborába. :P Mindenesetre ennyi pénzt lehet "kockáztatni" vele szerintem.

    PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com

Új hozzászólás Aktív témák