Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    Tényleg. Pár napig nem vagyok itt, és máris van mit olvasni. Ráértek, látom. :DD

    Na szóval: Tamás vagyok, füg.. jah ez nem az a csoport, bocsi. TV témához hozzászólva: Egy FullHD-s, LG paneles Tesco-s 50"-os Technika TV-n tolom, amit a Vestel gyárt gondolom. Mindegy is, low budget kategóriában zseniálisan jó. 130 volt két éve, szóval megérte.

    Titanfall 2 települ épp, Rayman már lejött store-ból. Uncharted L-L pedig várat magára, az a desszert. Nem is értem miért nem kezdtem el velük előbb játszani. Black Friday óta meg vannak, és felgyülemlett szabi miatt szinte alig dolgozom, lett volna időm, de mindíg mást csináltam, nem is értem. :)

    Annyira elgondolkodtam a PS4 Slim eladásán, hogy ma elmentünk, és aqua-ból jó áron hoztunk egy ilyet, hogy végre asszonnyal is tudjuk nyomni, amikor épp van idő rá. Mármint a PS-t. ;] Viszont ez amúgy minden, csak nem fehér. Vagyis koszos fehér, már-már halvány szürkébe hajlóan. Nem baj, csak ez mitől "glacier white", na azt elmesélhetné nekem a Sony. :))

    Azért nem adtam el, mert átgondoltam, és igazi esélyt nem kapott. Uncharted 4 végig tolása után ítélkeztem, ami baromi jó volt, de utána valahogy nem azt éreztem, hogy lenne még/már mivel játszani. Most viszont beszereztem pár jó címet, és először csak single player kampányokat végig játszva fogom használni, aztán még ott van a multi is, mert én sem aktiváltam még a 14 napos trial-t, pedig nyár óta van meg a gép. Így egyelőre nem mondok verdiktet afelől, hogy jó e ez nekem, használom e, stb, mert ahhoz még idő kell. Meg aztán sony akcióban jó áron vettem, ahogy nézem kb árában elmenne (még garisan). Viszont egyelőre mégsem azt érzem, hogy ez bekövetkezne. Meglátjuk. :) Tudom, kaotikus tudok lenni, de hát ki nem. Emberek vagyunk, állandóan gondolkodunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák