Új hozzászólás Aktív témák

  • szupersanyi

    aktív tag

    Ma megjott vegre a black fridayen rendelt 500gb-os slimem, szoval xbox 360 utan ujra konzoltulajdonos lettem. :D A terv az, hogy meg iden beszerzem a Battlefront 2-t, az uj COD-ot, plusz egy controllert es elofizetek egy ev ps plusra. Ezeken kivul majd valami akcio keretein belul megveszem az Unchartedeket es a Last of Us-t.
    Lenne par kerdesem igy ujonc PS-eskent.
    1. Letoltottem az ingyenes Fortnite-ot es nagyon meglepodtem, hogy tudok vele online jatszani, mikozben nincs is ps plusom. Ez hogy lehet?
    2. Ketfele modon fogok jatszani. Az egyik a nagy TV, a masik pedig a monitor a szobamban. TV-n minden rendben van, de a monitoromnak nyilvan nincsen hangszoroja. Ezert eddig csak ugy tudtam hangot csiholni, hogy a monitor hatuljan levo jackbe dugtam egy fejhallgatot. Es itt az a gond, hogy ha masokkal jatszok es a controllerhez csatlakoztatom azt a kis mikrofonos fulhallgatot, akkor mar eleg kenyelmetlen es zavaro, hogy a fejhallgato alatt az egyik fulembe meg egy muanyag szar fulhallgato is megy. Hogyan tudnam ezt megoldani, hogy kicsit egyszerubb es kenyelmesebb legyen?

Új hozzászólás Aktív témák