Új hozzászólás Aktív témák

  • Byk01

    senior tag

    válasz Mercutio_ #56093 üzenetére

    Megmondom őszintén, én is lesz.rom a kerékpárutat, ha tudom, hogy rossz fele visz el, vagy a végén sz.pni fogok a továbbhaladással. Tipikusan ilyen az Albertirsai úton levő kerékpárút, ami a Kerepesihez érve kifelé akar vinni, és ha a Mexikói út felé akarok továbbmenni, akkor 8! zebrán kell áttolnom a szamarat, hogy továbbjussak.
    De sokszor van az is, hogy az autóból csak annyit lát az ember, hogy ott a kerékpárút, de a minősége olyan, hogy inkább mennék földúton, mint azon (és még az sem kell hozzá, hogy tönkrement kerékpárút legyen, mert vannak "okos" emberek, akik térkővel burkolják, hogy 10 centinként döccenjen egyet a kerék)
    Aztán ott vannak azok, akik attól félnek, hogy az autósok nem látják őt, ha a kerékpárúton megy, és az útról lekanyarodva jól elütik.
    És csak egy kis százalék marad, aki azért nem megy a bicikliúton, mert lesz.rja, hogy az ott van.

    Tudom, hogy a szabályok azért vannak, mert azokat be kell tartani, de az ember már csak olyan, hogy ha rendszer szinten sz.patják, akkor annak a rendszernek a szabályaira magasról fog tenni.

    "Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

Új hozzászólás Aktív témák