Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz xtremez #4927 üzenetére

    Ha már DiskPart, akkor a list partition parancs mit mutat, nincs a pendrive elején valami kicsi partíció, amit a buta tévé és lejátszó nem tud kezelni?

    select disk 2
    list partition

    Ha van, akkor azt lehetne törölni, illetve akár a teljes pendrive-ot a DiskPart módszerrel, ha nincsen rajta fontos adat, vagy le van mentve máshova is, majd újraparticionálni, formázni, stb.

    Ha nincsen egyéb partíció, illetve MBR alapon 1 db elsődleges partíció van FAT32 / NTFS fájlrendszerrel, akkor esetleg még meg lehetne próbálni aktívként beállítani a partíciót, hátha úgy már kezelik az említett készülékek, azokon lévő OS-ek.

    Ha az előbbiek után sem kezelik a tévék és a lejátszó a pendrive-okat, akkor meg inkompatibilitási probléma lehet, ennyi. Ugyanis az ilyen készülékek, azokon lévő buta OS-ek nem feltétlen kezelnek mindenféle USB 3.X eszközt, azoknál chipet és firmware-t. Amin esetleg a készüléknél az OS / firmware frissítése javíthat (ha megoldható), vagy másik lehetőség értelemszerűen olyan eszközt, olyan pendrive-ot használni, ami kompatibilis.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák