Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    Sziasztok!
    Egy igen sajátos problémával állok szemben. korábban vettem egy Sandisk Extreme USB3.0 pendrive-ot 64Gb-os kivitelben. Minden szép volt meg jó, míg egy napon egyszer csak már nem akart működni USB3.0 csatlakozóban. USB2-esben minden tökéletes, csak hát ott meg csak azt a sebességet hozza amit az bír.
    Ha a pendrive-ot usb3 aljzatba dugom, egyáltalán nem ismeri fel a gép, nem pittyeg, meg se rezzen. A pendrive ha megfelelően működik, akkor a rajta lévő led csatlakoztatáskor felvillan, majd kialszik és ha adatmozgás van rajta akkor villog. 3.0 aljzatra dugva felvillan és folyamatosan világít tovább. Mi lehet a probléma.
    Intézkedések:
    - Teljes formázás nem segített
    - Másik gép USB3.0 aljzatában sem működik már
    - Másik NTFS-ről FAT32-re formázva sem lett jó.

    A hab a tortán, hogy közben vettem egy másik ilyen pendrive-ot és 2 hét után az is elb@szódott ugyan így. Minden más USB3.0 pendrive-al, HDD-vel tökéletesen megy a gépem, de ezt valamiért kinyírja. :(

    Van erre valami ötletetek, megoldásotok, hogy felélesszem a pendrive-ot? Vagy mi lehet a probléma oka egyáltalán? Van valami brutal force megoldás firmware-ezésre vagy valami alaposabb gyári visszaállításra?
    Remélem nem hardveres a baj. :(

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák