Új hozzászólás Aktív témák

  • Greg Lacy

    csendes tag

    Sziasztok.

    Van egy Generic USB drive-om, szép koponyás, swarowsky szerű berakásokkal, 32GB-os. 5000-ért vettem egy sráctól, aki kínából rendeli.
    Nagyon jól működött, míg tegnap bedugtam, és a Win7 javítani akarta (vagy folytatni nélküle). Nosza rajta, javíccsad'! :)
    A javítás majd' 1,5 órát vett igénybe, és semmi, meghalt a pendrive. Formázni nem tudtam, más programok nem észlelték.
    Ráuszítottam a HDD Regenerátort, miszerint 190 bad sector van rajta. Ezek után nagy nehezen leformáztam, LOW LEVEL formáztam, és végre működött.

    Igen ám, elkezdtem volna rá adatokat másolni, mikor is kiírta pár fájl után(!!!!), hogy a pendrive írásvédettségét szüntessem meg. Na de az én penemen nincs "pöcök", meg semmi gomb, amivel írásvédettséget lehetne beállítani.

    Újra ráuszítottam a HDD regeneratort, és a 190 rossz szektor mellé több száz ún. delay-t dobott ki. Persze ekkor a hibakeresés még csak 10% körül járt. Nem hagytam végig futni, ez a 10% is több órát vett igyénybe.
    Azóta még mindig halott, bár a gép már felismeri rendesen, de se törlés opció nincs, se delete+enter kombó, mert írásvédett. Formázni már nem tudom.

    Meg lehet még menteni?

    Válaszotokat előre is köszönöm.

    Ui.: Mi az a delay ebben az esetben?

    Gigabyte Aorus Gaming 3, Core i5-8400, 16GB DDR4 2400MHz HyperX Fury, GTX1660 Super 6GB, 500GB Intel m.2, 2TB Toshiba, 1TB Toshiba

Új hozzászólás Aktív témák