Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
Feltettem egy kérdést a társtopikban, Sandisk 64GB pendrive vásárlással kapcsolatban, de aztán itt rákerestem a kiválasztottakra és látom, ezeknek nem valami acélos az írási sebessége. Ebben a 64GB-os olcsóbb kategóriában a 40-50MB/s írás az általános, vagy tudtok valami gyorsabbat javasolni? Köszi a választ.
-
SteadyMan
aktív tag
Megérkezett a Sinceritytrading-től a Sandisk Ultra Dual Luxe 64GB pendrive. Kicsi, fém, a képen látható, amit tud. Két kisebb hiányossága, hogy nincs rajta LED - bár nem is tudom, hova férne - a másik, hogy a tesztek során eléggé melegedett. Kézzel még éppen meg lehetett fogni, de azért forró volt rendesen. Gondolom ez a kis méret hiányossága.
[ Szerkesztve ]
-
SteadyMan
aktív tag
válasz -=RelakS=- #2284 üzenetére
Ebay-en nálam is valami zavar van, de Ciccuka által megadott link-en OK minden és él az 5% is.
-
SteadyMan
aktív tag
Sinceritytrading-től LEXAR 64GB JumpDrive M45 USB 3.1 pendrive. Kicsi, fém, a képen látható amit tud. Az ígért Read 250MB/s értéket hozza, de kicsit többet vártam Write oldalon, igaz nem adtak meg adatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - WD WESTERN DIGITAL Black 2TB WD2003FZEX 3.5" SATA 7200rpm 64MB HDD merevlemez 100/100%
- 3,5" hhd pakk 500-320-250-160gb 100/100
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB WD Black Gen4 NVMe SN850X SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Zike USB-C Tárhely Bővítő iPhone-hoz 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest