Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz Exian #94676 üzenetére

    "nagy navi + monitor van"

    Erről jut eszembe, szenvedtem már régóta a telefonnal való navigálás miatt, utáltam, mert pici (még egy 5.5-6" körüli is apróka erre), utáltam az egérmozit, meg közben hívás jön, akkor ugye kilép a navigációból átmenetileg és persze pont akkor, amikor leginkább kéne látni, hogy melyik utcán merre kellene kanyarodni.

    Aztán jó múltkor hozzám került egy Samsung 10"-os tablet, amiben van GPS és SIM kártya foglalat is, így net is tud lenni rajta rögtön egy csak netes simkártyával. Maga a gép már semmire sem jó (nagyon régi verziójú az Android rajta és normál használatra lassú), de kipróbáltam rajta a navigációt és az frankón megy, ezzel nyomtam le egy romániai utat a héten. Nagy (kisteher) autóval, szóvan van bőven helye a műszerfalon látótér alatt és egész más így menni, hogy látom is rendesen, amit mutat. Egy kinyitható billentyűzetes tablet tokból barkácsoltam hozzá tartót, amit fel tudtam rakni a műszerfalra úgy, hogy semminek nem zavar be, mintha oda tervezték volna, úgy áll. Nagyon frankó!

    Azon viszont végtelenül meglepődtem, hogy a tablet most lesz már 10 éves, de az ~5 órás utat úgy bírta az akku, hogy 20% még maradt is benne. Gondoltam majd bír 20-30 percet, erre tessék. Visszafele úton is ugyan így, a végén maradt benne 20-30%.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák