Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz Lomha 8V #91347 üzenetére

    Ja, kár ezt tovább ragozni, én voltam a pancser, hogy nem húztam le magam és nem próbáltam meg, de őszintén szólva álmomban sem gondoltam, hogy mindössze ennyi baja lenne. Én azt hittem, hogy elállítódott valami benne, akkor ment el a hangja, amikor a menüben állítgattam ezt-azt és egy adott beállítást leokézva makkant meg, teljesen abban voltam, hogy "rendszerszinten" szállt el benne valami. Valamit aztán magyarázott a srác, hogy van benne valami védelem, ami lelökhette a végfokot (talán olyasmit állítgattam) és azért nem szólt, vagy pedig kontakt hiba lett hirtelen, függetlenül az állítgatásomtól (ő sem tudta igazán megmondani, hogy mi volt a konkrét hiba). Az biztos, hogy azóta, hogy ő "megmozgatta" a kábeleket, azóta rázós úton bizony el-el hallgat hol a jobb, hol a bal fele, tehát... valami ilyesmi probléma lehet, amit végül is nem oldott meg 100%-osan. Egy kábelmegmozgatásért továbbra is gáz szerintem, ha 3000+ pénzt elkér valaki. Mert valójában csak ennyit csinált, kábelköteg lehúz, megmozgat, visszadug.

    Ha nem kért volna pénzt és/vagy nem lenne probléma azóta a rádióval, akkor meg sem említettem volna az esetet, sőt, ajánlottam volna én is.

    Valószínűleg az lehet a rádióval, ami egy korábbi autómban is volt egy rádióval és azt megjavítottam, hogy a csatlakozósornál elengedett a forrasztás és nincs megfelelő kontakt. Az újraforrasztás után tökéletes lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák