Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    válasz rnrn #68740 üzenetére

    Még nyáron talán tesztelésre rendeltem egy Salzenger pólót. Nem ismertem korábban, de meglepődtem mert jó a minősége...
    Viszont most ősszel Pierre Cardin pólók voltak éppen akcióban... Rendeltem talán 5-6 különbözőt. A többi 90% < pamut. Az egyik esetében a leírásban az volt, hogy 20% X , 50% Y, 30 % Z anyagból van. Most fejből nem tudom már mik voltak, de a lényeg, nem pamut mint a többi. 600Ft gondoltam kipróbálom. Azt kaptam amire számítottam. Kicsit ilyen "rugós" anyag, de jó. Érezhető a különbség többihez képest... de nem vészes. Itt az volt a kulcs, hogy tudtam mire számítok így nem csalódtam.

    Ha úgy nézem, hogy csak 1 évig hordom, aztán veszek másikat még akkor is jól jártam...
    De ez nálam pont két Everlast pulóvernél jött ki. Egy kapucnis, meg egy sima lett véve. Volt vagy 3,5K / darab. Előtte boltokban keresgéltem itthon, de 6-7K volt a minimum... és elég gagyik voltak itthon.
    Most 2 évesek az Everlast cuccok de jó állapotban vannak és nem nyúltak ki egyáltalán megérte berendelni...

    D egyébként mindig kicsit félek, hogy az eddigi sikeres rendelések után egyszer beválasztunk valami rosszat... benne van a kockázat. Viszont azt jó volt hallani, hogy itteni boltokban lehet cserélni. Tényleg, mit kell vinni ilyenkor nyomtatni kell valamit az SD oldaláról?

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák