Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz a2d2 #66349 üzenetére

    Wow, nagyon tuti lett, gratula! :)

    Én még nagyon nagyon csak a berendezés építésének fázisában vagyok. Annyi, hogy én teljesen magam építem pl. a faházat is, meg a kertibútorokat, meg mindent.

    Itt van egy fotósorozat az eddig elkészült cuccokról:

    Faház és bútorok.

    A házikó az úgy készült, hogy kartondobozból megcsináltam a vázat, kivágtam az ajtónak meg az ablakoknak a nyílást, és utána saslik pálcából (ergo hurkapálca) elkezdtem felhúzni a falakat :) Nem mondom, egy kicsit megszenvedtem vele, azért ez eléggé pepecselős meló, főleg ilyen apró méretben. De rájöttem, hogy szeretem csinálni, próbáltam az apró részletekre is figyelni (még ajtó félfát és ablak keretet is raktam be :DDD), de azért már nagyon várom, hogy készen legyen :D Sajnos egyszerre mindig nagyon kevés időm van rá.

    Csak hogy a méreteket érzékeltessem: a ház előtt lévő két pici szék mindössze 0.5cm szélesek és mélyek!

    A másik garnitúrában lévő padok nagyobbak, de azok a valóságban is másfél méter hosszúak lennének, tehát az arány ugyan az (1:48-as arányban készült minden, a ház is). A ház alapja 10x8cm.

    Most a ház előtti teraszt kezdtük el a gyerekekkel (ami annyit tesz, hogy amíg én "komolyan csinálom", addig ők csinálgatnak apróbb dolgokat, kerítés, kis táblák, ilyesmi), lesz ilyen nyitott, "műanyag hullámpalás" fedett terasz, fa szerkezettel, ugyanolyan pálcából, mint a ház.

    Ha az megvan, akkor elkezdem én is a ládába beültetni a virágokat, meg berakni a cuccokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák