Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz rnrn #64736 üzenetére

    Elhiszem :(

    Ez a nagy gond manapság, hogy jó, korrekt, megbízható szerelőt, mesterembert találni manapság nagyon nehéz, bármilyen területen. Én így vagyok most autószerelővel. Tud valaki jó szerelőt? :)

    Egyébként nekem is furcsa, hogy leégett, gondolom nem ment órákig megszorulva. Az is lehet, hogy ha megáll, akkor nem is kap tovább áramot, de nem értek hozzá.

    Azt tudom, hogy ha pl. egy ventilátor megáll, az nem feltétlenül ég le, sőt. Van jó pár olyan ventim, amik hónapokig, talán évekig voltak úgy csatlakoztatva (tehát kaptak áramot), hogy szorulás miatt nem forogtak, aztán olajozás után mai napig tökéletesek, persze teljesen más célra (nem számítógépben) felhasználva.

    Tudom, hogy ez nem túl jó dolog, de én speciel nagy ventilátor megmentő bajnok vagyok :D Amit más már kidob, mert nem forog, vagy nem megfelelően, vagy csak zörög, azokat én simán rendberakom. Annyi, hogy nem WD40 kell és főleg nem a tekercsekre fújkálni :)

    Szerintem semmi baja nem lesz annak a szivattyúnak, el tudom képzelni, hogy simán menni fog, persze kérdés, hogy terhelés alatt hogyan fog menni. Viszont üresen (víz nélkül) ne sokat játszadozzál vele, mert attól már leéghet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák