Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz air #61819 üzenetére

    Legutóbb az Árkád mellett vettem, ahol volt a CompuGroup ott a társasház aljában lévő mobilos boltban. Ilyen fura lépcsőn kell felmenni. Nem egész 1500 Ft volt, de egyébként totál nem ajánlom, azóta az enyém is kukába került, mert szana és széjjel törött, bár szerintem az én bénaságom is benne volt, túlerőltettem, de tény, hogy hurka anyagból volt, illetve a hideget nem szerette. Úgyhogy most jelenleg nincs tartóm, de nem is nagyon kell, rádióm alatt van egy kis "fiók", csúszásgátlós betéttel, oda szoktam becsúsztatni azt' annyi.

    Egyébként nekem úgy összességében azért nem jöttek be eddig ezek az üvegre cuppantható tartók, mert amikor nyár van, tűzi a nap (nincs klímánk), akkor azért eléggé fel szokott forrósodni. Nekem jobb lenne olyan, ami a középkonzolra megy lent. De ezt az ebayos ~500 Ft-osat lehet, hogy kipróbálom én is :D

    Más, bár részben ehhez kapcsolódóan: PayPalra hogyan is tudok legegyszerűbben bankszámláról pénzt rakni? Egyszerűen nem találom... nem nagyon használom a PayPalt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák