Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz CPT.Pirk #35675 üzenetére

    Azért mondtam neked is, mert írtam vmi "hüleséget" hogy ki hogy használja a home képernyőt, példa:
    Erre válaszoltál, hogy a képernyővédőd mindig is óra volt gyárilag (holott nem képernyővédőre gondoltam, hanem a fentebb látható képre.
    Aztán írtam, hogy hoppá, tényleg, ott is látható az óra (ezért 3, csak az a baj, hogy szigorúan, földhözragadva veszed ezt is hogy 3db! óra, miközben 3 helyen való megjelenítésre gondolok)

    És erre írtam, hogy valszeg sokan (és nem Te, hanem sokan) úgy használják, hogy hiába látható a 2. képen 2 óra is, akkor is unlockolják, hogy pl. az elsőn lévő szép, színeset olvassák le. :)) (Eleve poénnak indult az egész, és nem is feltételnül rád értettem, csak te vetted magadra. Hisz köztudott (:D), hogy az óra és időjárás widgetek a legnépszerűbbek között vannak "okostelefonálóknál")
    Na és akkor az időjárás: Az csak az elméleti rész, amit írtál. Gyakorlatilag meg, majdnem annyi féle időjárást mutat adott pillanatban (persze kis túlzással), mint amennyi féle ilyen app van. Csak a 2 legnépszerűbb (2 legszínesebb, legszagosabb, legtöbb háttérrel rendelkező ... stb) eleve mást mutat...
    Nem beszélve arról, ha pl. köpönyeget szoktad nézegetni (egyik legmegbízhatóbbnak mondják, és vehetjük a Netes verziót is, nem kell telefonra gondolni)
    15!!! napos előrejelzés!!! Az igaz, hogy minden nap mást mutat azokra a napokra, de nembaj, legalább mindig van valami. :D
    Elmentünk július 23-án balcsira 1 hétre. 1,5-2 héttel azelőtt full jó időt mondott erre az időre. Még indulás előtt pár nappal is. Aztán előtte nap már rosszabbat, de hétfőtől jót. Hétfőn szerdától felmelegedés. Szerdától már azt írta, hogy szombattól (mikor letelt az 1 hét és megyünk tovább Agárdra, jó idő lesz) Aztán sosem lett jó idő, utána csütörtökön mikor tényleg indultunk haza, full meleg, végig izzadtunk. Másnaptól megint rossz idő.
    Múlt hét péntekre kánikulát írt. Barcs, strand. Jó idő volt (de nem kánikula), kb. háromnegyed 6ig, mikoris olyan vihar kerekedett, hogy mindent vitt, és az emberek menekültek... ennyit a kánikuláról, és az időjárásról.

    Bocsi ha hosszúra sikeredett.

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák