Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz CPT.Pirk #35640 üzenetére

    És kb. a legxarabb fényképező is jobb képet csinál, mint a "legjobb" telefon. Nem véletlen akkora a méretük. És egy 5-6ezer forintos mp3 lejátszó is jóval tovább bírja szuflával, mint bármelyik okostelefon, és a legtöbb esetben jobban is szól....

    Jah, és karórát is használok (sőt, jónéhány órát áruló bolt működik a mai napig, és asszem gyártják is az órákat az óragyártók (:D), valszeg nem véletlenül). De ha nézelődünk az utcán jövő-menő embertömegben, ott is elég sok embert látunk karórával (sok esetben épp egy okostelefont tartva az órás kezében :D, de vmilyen telefonja tuti van mindegyiknek)

    Ez az olyan, mint a karóra, gyak. értelmetlenné vált. dolog sztem inkább a tízenéves ("fércbukker" :D) korosztálynál dívik, akik filmet is telefonon néznek (soha nem bírnék megnézni egy filmet telefonon, pedig eléggé filmfan vagyok, persze lehet hogy pont ezért, meret engem tényleg érdekel is a film ;] ). Vagy épp egy telefonnal akarják leforgatni életük oscaros filmjét (persze "jutyúbra" felrakni poénvidejót tökéletes egy telefon is, de ahhoz se kell "ájfón").

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák