Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Enszuke #24416 üzenetére

    Azért, mert a többsége tényleg érdektelen mások számára. Pl. van saját véleményem róla, hogy milyen noti márkákat érdemes nézni, de nem érdekel a téma, főleg addig nem, amíg nettezés és bohóckodás az egyetlen felhasználása lenne számomra. Tegyék csak offba, jó az.

    Kicsit sem érdekelnek az autós témák, az sem érdekel, hogy ki kinek küldött privát üzenetet, stb. Ez mind offba való. Amióta átállt a topic, azóta elsorvadt a Pécs topic, kvázi be is lehetne azt záratni.

    Időnként jól elszórakoztatjuk itt egymást, de a többség számára ez is érdektelen, valamint járunk ide kb. 20-an állandó rendszerességgel, de nem csak mi olvassuk a témát, a maradék többséget tuti nem érdeklik a mi beszélgetéseink, sőt, zavarja is őket.

    Enszuke: ez elég sarkított hasonlat. Dohányosok meg mondjanak amit akarnak, ha nem csak maguk vannak, akkor társaságban dohányozni bunkóság. Ki írja elő nekem, hogy elmegyek egy szórakozóhelyre, akkor utána moshatok hajat, meg moshatom ki az összes ruhámat, hogy szabaduljak az Ő szaguktól? :U

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák