Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Edge #14914 üzenetére

    - mapozáshoz lvl6 Zana, T4-5-ös mapokat 2 chaosért felpimpel T9-10-re.

    - a bányában a drop általában vacak, az oldaljáratokat kell felderíteni. A fossilok jelentős része legalább 1c-t ér, de inkább többet, ezen kívül egy csomó hidden wealth, lost wealth láda is van currencyvel.

    - a drop szerintem sokkal erősebb még így is, mint az incursionben, mert itt a bánya szörnyein kívül a wp-k még külön extra adagot adnak.

    - a bányában a 90-es szint 69-es szintű (T2 map) monsztáknak felel meg. Mitől esnének über cuccok?

    - A fossilokat nem érdemes egyesével kirakni, jobb a nap elején egyben, akkor általában a bejelentkező vevő megveszi a típusból az összeset, nem kell egyesével visszaszaladgálni.

    nekem a napi 20-30c még úgy is összejön dropból és vendor receptből, hogy közben én is költök a map upgrade-re és keveset játszom. (Nekem sem esett még T10-nél erősebb map, pedig már lvl90 vagyok.) Ja igen, és közben felszereltem két karaktert a legfontosabb cuccokkal (kb. 8-9 exányi értékben) és most van másik durván 5 ex-nyi tartalékom. És meggyőződésem, hogy ezen a "vagyonon" itt a fórumtársak nagy része is csak röhögne.

    Valamit rosszul csinálsz, rosszul osztod be az idődet.

    szerk: a bánya dropra rájöttem, hogy így nem igaz, a vacak. A normál, random drop valóban semmi extra olyan, mint bármelyik, azonos szintű mapon. Viszont egy csomó célzottan farmolható, az átlagnál jó eséllyel jobb dropot adó hely van. A vaal outpostok ilyenek, de érdemes a ládás wp-ket is útba ejteni, mert ott akár div cardos, akár essence-es ládák is lehetnek. A fossil craftolással pedig egész jól eladható abyss jeweleket lehet csinálni a vacakokból is.

    [ Szerkesztve ]

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák