Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz sakal83 #2676 üzenetére

    Nem kell egyetérteni ettől még gyengébbek voltak. Nem vagyok IPS ellenes, de a VA panel sokkal jobb mozizásra. Nem csak LG, Samsung van, nekem többnyire Sony és Toshiba tv-im voltak, ill volt LG, Samsung, Philisp, Panasonic is, az adott évben a Pana azonos kategóriűjú LCD-i gyengébbek voltak, van két Pana LCD-m is, egyik CCFL-s, 2008-as, nincs különösebb baja, de a 2006-os Sonym jobb,.a 2014-es Panát meg bátran mellé lehet tenni az azonos kategóriájú vetélytársak mellé, sőt néha a magasabbakat is veri, de ez tavaly fordult ilyen írányba, korábban egyáltalán nem ez volt a jellemző.

    Nekem az fura, hogy minden hozzászólás ami arra írányul, hogy van nála jobb akkor az már az "ellenzésrő" szól, pedig szó sincs róla.

    Tehát, hogy világos legyen, nem azt írtam, hogy rosszak voltak a Pana LCD-k, de voltak sokkal jobb LCD-k más márkáktól, azonos kategóriában és 2013-ig a plazma volt az elsődleges megjelenítő a Panasonicnál, ennyi a történet.

    (#2678) rsf
    Melyik kettő IPS?
    Samsung nem használ IPS panelt, nem árt tisztázni a dolgokat. :)
    IPS panel nagy hátránya a gyenge kontraszt és gyenge fekete, előnyére vállhat a némileg jobb betekintési szög, de az mára már nagyon minimális, VA sokkal jobb mozi szempontjából, ez van, nekem is be kellett látni, hogy ez a helyzet, 9 év 13 LCD ill. 2 plazma után. Tisztában kell lenni a dolgokkal és akkor nincs meglepetés.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák