Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz Pierre75 #4653 üzenetére

    Az ie es az ff-hez eddig is le lehetet tolteni toolbar foramtumba, az Opera visszont integralta. Az integralas miat mondhatjuk, hogy "uttoro". Visszont mivel eddig ezt csak korulmenyesen lehetet Operaban megvaloistani igy hianypotlo is egyben.

    Ez egy mas tipusu vedelem, mint a bongeszon kivuliek, mivel a bongeszoben levo folyamatokban nem latnak bele. Manapsag a fertozesek nagyon jelentos resze nem ugy jut a gepre, hogy feltorik. Hanem begyazasra kerul hasznos informaciok koze. A legkezenfekvo megoldas a webbongeszo.

    Az Operaba integralt megoldas azon alapul, hogy a kozoseg alltal karosnak tekintet hivatkozasokat mar eleve meg sem probalja letolteni, igy az asztali vedelmi progiknak semmi dolguk. Termeszetesen a felhasznalo sajat feleosegre engedelyezeheti ezen tartalmak letolteset. Igy a weboldalakba agyazott tamadasok illetve a bongeszo sebezhetoseget kihasznalo tamdasok nagy resze be sem kovetekezhet. A 3dik feltol szarmazo pluginok pl Flash, hibait kihasznalo tamadasok ellen mar szinte semmit sem er ugyan ugy mint a felhasznalo alltal letoltott progik eseteben sem.

    Roviden ott kinal vedelmet amit a hagyomanyos vedelmi megoldasok meg/mar nem latnak. Szoval semmi extra, mindosze a sajat magad labon levosenek az eselyet csokenti.

Új hozzászólás Aktív témák