Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz leviske #25272 üzenetére

    Operában ki tudom tenni a könyvjelzőket valahova, hogy 1 gombnyomással ne csak a könyvjelzőeszköztáron lévőket tudjam elérni?
    Ez a bővítmény, és a Ctrl+Shift+S hatására megjelenő oldalsávon jelennek meg. Vagy ez a bővítmény, és kapsz egy ikont a címsortól jobbra.

    Ha a fentebbi nem lehetséges, akkor legalább az valahogy megoldható, hogy új lap esetén ne a gyorshívó, hanem a könyvjelző felület nyíljon meg?
    Most ajánlanám a saját bővítményemet, ha nem tudnám, hogy Opera 31-ben elrontottak valamit, és még nem volt időm kijavítani (ez pont azt csinálja, amit szeretnél, mert az új fül nyitására ugrik rá, és irányítja át). Így ez vagy más hasonló megoldás marad, ami egy új ikont jelent.

    Ha ez sem megoldható, legalább az valahogy elérhető, hogy új lapon a könyvjelzők felíratra kattintva ne a besorolatlan könyvjelzők mappájába dobjon be (ami úgyis folyton üres, hiszen rögtön kategorizálgatok)?
    Azt mondanám, hogy nem, nem lehetséges. De a pontos válaszhoz bele kellene nézni az oldal forrásába, mert lehet, hogy van anchor támogatás.

    zolikaDB: Miert, te mire is jottel ra a homalyos telepitobol? Vagyis az mire utal egesz pontosan?
    Arra, hogy nem egy konkrét betűtípussal és nem csak az Operával van probléma, hanem rendszerszintű, így adta magát a tipp a hardveres gyorsítás kikapcsolására.

    Sk8erPeter: Cserébe a különböző billentyűkombinációkkal előidézhető, teljesen változatos bughalmazt MINDEN nap, akár többször is elő tudom idézni... :U Csak intenzíven kell használni a billkombókat.
    Töröld az egyetlen karakteres billentyűparancsokat. De ezt már korábban is mondtam neked :P

    Ja, még egy: felfedeztem, hogy mostanában fülváltások során sokszor a címsorba kerül át a fókusz ... ezt nem tapasztaltad?
    Nem.

    brd: akkor te sajnos extrém érzékeny vagy a ClearType-ra, engem csak az IE enyhén túlhúzott kontúrja zavar. Cserébe nekem a nem egész pixelre igazított betűktől folyik ki a szemem.

    Inkább valahogyan a javascriptet kellene HW-ből (VGA) tolatni (tudom, ez nehezebb), sokkal többet dobna a felhasználói élményen.
    Ugyanazért nem fognak Javascriptet GPU-n futtatni, amiért normál programkódot sem futtatnak: nem arra való (kivéve a SIMD.js, erre valószínűleg készül majd compute alapú támogatás).

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák