Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
1. - Smooth görgetést be lehet állítani valahogy? - (szabadonfutós egérgörgőm van)
Nem. Korábban volt rá lehetőség, de az Aurára átállás óta már nem létezik ez a flag, maximum bővítménnyel érheted el (Chrome Web Store-ban is érdemes keresgélni, van rá, de nem ajánlom egyiket sem, mert nem ismerem őket).2. - Fájlok letöltésekor a 12.x-ben volt olyan, hogy megnyithattam egy tetszőleges programmal, és nem csak letölti azt. Ezt be lehet állítani?
Nem.3. - like és egyéb facsé gombokat, feliratokat milyen tiltással tudnám eltüntetni? Adblock-ban ezt használtam, de már nem túl jó:
DIV[class="facebook"]
DIV[class="share"]
IFRAME[src^="http://www.facebook.com/plugins/like.php"]
Ez működik itt is, maximum annyi kitétel lehet, hogy a három szabályt új sorba vedd fel, és ne vesszővel elválasztva írd be.Ami még hiányzik a 12.x-ből az a ctrl+Enter belépés
Mondj le róla, ahogyan a rendes jelszókezelőről is.szebb betűtípusok nagyításnál
Nekem ezzel nincsen problémám.a fülsávon dupla klikk-kel új fül létrehozása.
Mondj le róla, egy éve kérik tőlük, de ennyi idő kevés volt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest