Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gyemipapa #3965 üzenetére

    Nos, nem a kollegat akarom vedeni, nem annyira erdekel, mar a nickjere se emlekszek. De ne kezdjuk mar leburzsoazni, mert egy dragabb orat nezett ki a gyereknek, ez nem ugyanaz, mintha aranyozott mclarent akarna a gyereknek. Te pedig pontosan erre gondoltal, amikor lenezoen hoztad a fiatal gyerek + draga iPhone peldat. Ne vedd el a kedvet a kerdezestol azert, mert kicsit tobbet akar/tud raszanni, mint te akarsz/tudsz. Engem pl erdekelnek a kicsit dragabb okosorak is annak ellenere, hogy pl. mondjuk a powerbankom nekem is gagyi, mert abbol nekem is eleg az.
    Az tenyleg nehezen meghatarozhato, valamibol a draga meger-e hatszor annyit, mint az olcso. Ha o ugy sejti, hogy kevesebb szivas lesz a dragabbal es idot sporol azzal, hogy nem kevesebbet kell szivnia az olcsoval, es belefer neki anyagilag, akkor neki igenis megeri. Akinek nem fer bele, vagy van ideje/kedve kiserletezni, annak nem eri meg a dragabb.
    Azt is tudtam, hogy valaki felre fogja erteni azt, hogy kinai. Igen, tudom, hogy kinaban gyartanak mindent is. De vannak a kinai gyartok, akik semmifele supportot nem adnak a termekhez, orulhetsz, ha van az okosorahoz app, meg ha harmadszor is fel lehet meg tolteni. Ezzel szemben vannak azok gyartok, akik szinten kinaban gyartanak, de regebb ota csinaljak es/vagy jobb a QA es/vagy jobb a support, persze ennek ara van. Es persze ezek is elromlanak, csak nem kell konyorognod meg nem szarnak le, hanem cserelik, veges idon belul. Meg vannak fokozatok a ketto veglet kozott. Erre gondoltam, nem konkretan a foldrajzi szarmazasra. Tudodmit, nevezzuk low-en gyartoknak, hatha igy erted.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák