Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz tranceplanet #20171 üzenetére

    Az a baj (szerintem), hogy a Samsung a 4-es szériával dobta a saját rendszerét (Tizen) és áttért a mindent (is) tudó, de cserébe a nyeletlen fejsze merülésének sebességét meghazudtoló Wear OS-re. Szóval a Samsung-nál ezt kell mérlegelni.

    Xiaomi / Amazfit / Huami
    Kollégámnak volt egy - mondjuk tényleg nagyon olcsó - Bip-je. Egy idő után levált a kijelzőt védő lap. Ezt pedig egy fórumtárs írta nekem nemrég privátban (remélem nem haragszik meg, hogy beidézem :U ):
    "Én a harmadik órámat viszem vissza a jövő héten, kezd elegem lenni...ledaráltam 2db Amazfit GTR 2-t, most hétfőn meg egyik pillanatról a másikra lehalt az érintés érzékelés a Xiaomi Watch S1 Active-omon. Nevetséges...és már totál kellemetlen. Minden alkalommal 1 hónap a szerviz. Nem használom extrém körülmények között.
    Az első kb. 12 óra alatt lemerült 6-7 nap helyett (AOD-t használok). Alaplap / akksi hiba.
    Második beázott, úgy, hogy még úszásra is volt külön mód.
    Tippre a mostani S1 megint beázott. Kijelző van, érintés nincs. Light kékesség van a kijelző körül, de nem mindig látszik."
    Anno a GTR-ről olvastam, hogy rettentően pontatlan a GPS-e (ezt a fórumozók alá is támasztották). Nemrég olvastam bele Xiaomi Band 7 Pro tesztjébe.
    Nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy kerüljem a márkát.
    DE, lehet erre jár majd olyan tulaj, aki rácáfol erre. :) Addig is, a Honor-omból kiindulva (annak pl. szvsz. egészen jó a GPS-e: saját teszt) én a Huawei óráit nézegetném a helyedben.

Új hozzászólás Aktív témák