Új hozzászólás Aktív témák

  • erdey_a

    őstag

    most én vagyok fasz, vagy ebben a kurva országban nem lehet szombat délután koronavírus tesztet csináltatni? (esetleg mindkettő igaz)
    ügyeleten telefonban csak az igyak sokat, csillapítsam a lázam kezdetű titkokat árulták el, illetve ha a halálomon vagyok, hívjak mentőt. az összes magánlabor meg péntek négykor lehúzta a rolót
    vajon ha "eljátszom" hogy szarul vagyok (értsd szarabbul, mint amennyire), akkor hívhatok mentőt? visszaélni nem szeretnék ezzel, de itt a két gyerek meg a feleség, azért tudni kellene, hogy velük is merre tovább.
    bejött amitől féltem... nem a betegségtől magától, azon túl leszek, csak amíg tart a móka, addig mi lesz velünk? majd biztos az önkormányzat fog nekünk bevásárolni :DDD
    de legalább egy csapásra megértettem, mitől terjed így ez a szar. nincs teszt? akkor betegség sincs. Gyerekek hétfőn mehetnek oviba, isibe, feleség a vendéglátásba (gyári büfé és étterem!) vajon hányan gondolkodnak így? (én már tudom, mert azt is tudom, hol fertőződtem meg... felelőtlen faszok... de inkább a földön fekvőkbe nem rúgok bele)

    [ Szerkesztve ]

    Vérboci

Új hozzászólás Aktív témák