Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Nem tudom eldönteni, hogy ez az amcsi nagyvonalúság, a mérhetetlen gazdasági póluseltolódás, vagy valami más, általam eddig nem észrevett dolog, de amellett elmegy az ember, hogy amerika nagy, nagyok a távolságok, nagyok az utak, nagyok az emberek, ezért az átlag 8 literes V12-es benzines járművel közlekedik, és csak a zöldebb, takarékosabb emberek vesznek 5.7-es V8-ast, a 3.5-ösök már ritka csodabogarak, node kell a nyomaték, sokat mennek, olcsó az üzemanyag, legyen. A környezetre gyakorolt hatástól tekintsünk el nagyvonalúan.
    Azt is megértem, hogy reggelire egy ember megeszik egy francia nagycsalád egy heti kalóriaadagját, mert nagyok az emberek, nagyok a távolságok, rengeteg energiát eldolgoznak, kell hogy a déli ebéd meg az esti 5 kilós szték idejéig kihúzzák valahogy.
    Ezek szerint nulla hőszigetelések, Z-s energiabesorolású berendezések, utcafűtés, meg miegymás is van, ezt mondjuk óriási házakkal, hatalmas szobákkal, meg az olcsó energiaárral lehetne magyarázható.
    De hogy eközben ideát lassan Euro 7-8 alatt már nem gyárthatnak, minimális fogyasztású autók közlekednek 1 literes motorokkal, mindenki próbál házat, lakást hőszigetelni, hogy legyen rezsicsökkenés, veszi az energiatakarékos ledeket, cseréli gazdaságosra a mosógépet, a hűtőt, a klímát, a stb, és még így is kikúrt sokat fizetnek elég sokan az energiára, ... az olyan keserű szájízt hagy maga után.

    De mondjátok ha rosszul látom.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák