Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    Tegnap elindultunk az ikeába, mert a b. nejem már hónapok óta rágja a fülem, hogy fáj a háta, és vegyünk új matracot. Most beadtam a derakam.

    Namost, az Örs vezér téri áruházba már be sem tudtunk hajtani, mert nem volt bent hely, ott álltunk a lehajtón, és meg se mozdultunk, se előre se hátra. Nagy nehezen kiszöktünk a Sugár parkolón át, majd elmentünk Buaörsre, ahol szintén keresni kellett egy darab parkolóhelyet a parkolóban. (éjjensoká a vasárnapi zárva tartás, dícsértessék..!)

    Mindegy, megvolt, vettünk matracot meg ágyrácsot, bár a matracért még el kellett menni a törökbálinti depóba, egy külső raktárba, aztán berakni a kocsiba... a Jazz tényleg egy teherautó, 2 méteres volt az a k. ágyrács, és befért az is. :) Igaz, az asszonynak hátra kellett ülnie, és részben tartotta, de akkor is befért.

    Mindegy. Most délután elkezdtem összeszerelni ezt a speckó (állítható keménységű) ágyrácsot. Bazzeg, száz darabból van, 2,5 órája szerelem, és most lett kész az egyik fele. Agyrém.
    "És mindez a nők miatt." (Már megint :D)

    Ui. és nincs itthon sör sem.

    Uui. legközelebb meginvitálom a Motkányt, ő tuti 5,5 perc alatt végzett volna, ami jó, mert órabérben fizetem, és még sört sem fogad el :D

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák