Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz fokukac #41191 üzenetére

    A Cityben is néha ezt csinálja a műszerfal és a szélvédő találkozása. Egy időben nagyon idegesített, egy liter disznózsírt akartam beleönteni. Aztán mostanában nem csinálja. De máshol az nem zörög.
    Az ajtóban az üveg zöröghet, de mondjuk nem kéne neki.
    A Civicben viszont melegben néha a kesztyűtartó kilincse zörög, de rettenetesen, azt ütni szoktam. Néha használ. Meg a jobboldali ajtókárpit, és a műanyag rész találkozása, na ott nagyon nyikorog göröngyös úton. Ott a habszivacs betét és a műanyag találkozása nyiszog. Azt is meg szoktam nyomkodni, egy ideig abbahagyja, aztán ismét elkezdi. Mostanában a vezetőülés oldalsó támasza nyikorog, de az nem csoda, szegényt minden ki-beszállásnál gyötröm, garázsban főleg, ahol szűk a beszállásra a hely. Meg alacsony is az autó, nehéz belőle lebegve kiszállni. A kuplung valahol szintén nyikorog, főleg esős időben. Asszem ennyi.

    Szóval nem kéne neki, és engem is zavar, de ezzel néha együtt kell élni. Vagy megkeresni a bűnöst, és megoldani.

    Üvegnél nekem az segített (oldalablak), hogy leengedtem, majd a gumiágyat fültisztító pálcával alaposan kipucoltam, bő vízzel, majd szilikonnal megkentem szintén fültisztítóval, és aztán sem a homok, sem más nem csikorgott. Mert ez is lehet oka, hogy egy szem homok ott gyötrődik a döccenéseknél, és az zajong.

    Nyomkodd meg ittott, hátha előadja magát.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák