Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz raven12 #10114 üzenetére

    Használt nyomtatót nem igazán szabad megvenni. Szinte kivétel nélkül mindegyiknek van valamilyen baja, amit az eladók eltitkolnak, ha pedig reklamálsz, azt fogja mondani, hogy szar tintát tettél bele, attól ment tönkre.

    Nézd, én tudom, hogy a főiskolások, egyemisták nincsenek túlságosan eleresztve anyagilag, csak azt nem értem, hogy akkor mi a francból telik nekik minden hétvégén bulira, piára. Ezt most ne vedd személyeskedésnek, általánosságban beszélek, azt akarom kihozni ebből, hogy néhány üveg sör és néhány doboz cigi árából meg lehet venni az eredeti patront is, pl. a HP nyomtatóhoz, és nincs gondod a nyomtatással. ~6e Ft egy eredeti, XL-es patron a HP-khoz, azzal ki tudsz nyomtatni ~500 oldalt.

    Jegyzeteket, nem hivatalos dolgokat nyugodtan lehet vékony betűtípussal nyomtatni, úgy még több oldal kijön belőlük. Ami nem túl fontos, de mégis ki akarod nyomtatni, azt pedig vázlat módban nyomtasd, harmadannyi tintából kijön.

    A problémádra én nem tudok megnyugtató megoldást ajánlani, csak tanácsokat tudok adni.

    Azt mondod, hogy van egy működőképes HP nyomtatód, akkor vegyél bele egy új patront, tart ameddig tart, aztán töltögesd, ahogy eddig.

Új hozzászólás Aktív témák