Új hozzászólás Aktív témák

  • GeneraL_XTX

    veterán

    válasz k-adi #33717 üzenetére

    Hát figyelj, ha valóban gondtalanul akarsz játszani a mai játékokkal FullHD-n, mindent csutkára tolva, vedd meg nyugodtan a 980Ti-t, úgy fog szakítani, hogy öröm lesz nézni, ezt borítékolom neked. Nem semmi élményben lesz részed!

    DE: Én úgy gondolom, hogy egy ilyen árú kártyát nem rövid távra vesz az ember (fél-1 év). És azt őszintén megmondhatjuk, hogy a Maxwell architektúra nem épp a legstabilabb jövőtállóság szempontjából, főleg így a dx12 hajnalán, mert nem ez lesz az a platform, ahol az új api a legoptimálisabban fog futni.( VR-ről már nem is beszélve) Ebből következik hogy én már nem szívesen ajánlanék egy ekkora beruházást főleg úgy, hogy fél éven belül, a Pascal kijövetelekor esni fog az ilyen kártyák ára nem kicsit, hanem nagyon.

    Épp ezért én azt tanácsolom vegyél inkább egy 980-at, tuningold egy kicsit, így már kb félúton leszel az alap 980Ti teljesítményéhez, ami még bőven elég ma FullHD-ra.

    Aztán majd meglátod merre, ha kijön a pascal meg pár dx12-es játék :DDD

    De talán egy 970 még jobb lenne ár/érték arányban és a fenti szempontokat figyelembe véve ezzel buknál a legkevesebbet. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák