Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firestormhun
senior tag
Ha nincsen valami multis megszállottságod, akkor idén én nem vennék már kártyát. Őszi játék felhozatal szinte mindegyike kritikán aluli, egy fillért nem ér egyik sem.
Januárra talán már lesznek custom hűtős 290-ek, illetve a játék kuponos akció kifutása miatt nv ismét felülvizsgálhatja majd árazását. 2014 Q1-ben maximum valami notebookokba szánt low end Maxwell lesz, én nem számítok semmi komolyabbra....
-
MiklosSaS
nagyúr
Mennyit er most egy 5 honapos referencia asus 780-as?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Zorel
senior tag
Van itt valaki akinek Titanja van?
Összehasonlításképpen érdekelne, gyári értékeken egy Valley vagy Tomb Raider vagy valamilyen ismertebb bench eredmény. -
Rasiel
senior tag
válasz Firestormhun #4252 üzenetére
Köszi mindenkinek, hogy leírta a véleményét!
Ahogy olvasgattam külföldi weblapokon, a Maxwell 2014 második felében érkezik, szóval az még elég távoli. Őszintén szólva közvetlen megjelenés után én sosem szoktam VGA-t venni, mert egy az, hogy akkor még valamelyest drágábbak, pluszba azért nem akarok semmi kellemetlenségbe belefutni, ilyen-olyan hibába, bugba, ezért is szoktam akkor még olvasgatni a fórumokat, akár külföldit, akár itt, a PH!-t. Illetve az sem egy elhanyagolható szempont, hogy az 570-en következő év nyarán fog lejárni a gari, szóval így már nehezebben és kevesebbért is tudok majd túladni rajta. Télen, rossz időben mindig rám jön a játszhatnék, ilyenkor szívesen végigjátszok pár játékot. Szóval, ha a Maxwell-re várnék, akkor nem mostanában vennék VGA-t. Összességében változóak a vélemények itt is, hogy van-e értelme most venni vagy sem.
A Maxwell-től én egyébként akkora durranást nem várok. De persze ne legyen igazam, majd meglátjuk, hogy mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Ryan623
csendes tag
GeForce GTX 770/780/TITAN/780Ti:
Up to 50% in Metro: Last Light
Up to 26% in Crysis 3
Up to 18% in Battlefield 4
SLI Technology
Assassins Creed IV: Black Flag – updated profile
Path of Exile – added profile
Natural Selection – updated profile
3D Vision
Assassins Creed IV: Black Flag – "Good"
Gaming Technology
Enables GeForce ShadowPlay™ technology
Call of Duty: Ghosts – added TXAA support (disabled FXAA)
SHIELD
Enables NVIDIA GameStream™ technology[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz [HUN]Ryan623 #4260 üzenetére
Köszi már szedem is!
Kíváncsi leszek tényleg hoz-e valamennyi pluszt ez a driver az említett játékokban. -
SzlobiG
félisten
válasz [HUN]Ryan623 #4260 üzenetére
50%-ra azért kíváncsi lennék mennyire igaz.
-
beci43
senior tag
Én meg nem értem,hogy az Experience miért nem frissít.Még mindig azt írja 331.65 a legfrissebb driver,holott az NV honlapján már fent van.
[ Szerkesztve ]
-
beci43
senior tag
válasz egyedülülő #4266 üzenetére
Fene tudja...nekem volt ilyen kártyám,meg olyan is,mégis visszatértem az NV-hez.Szerintem jobbak,játékhoz mindenképpen.
-
ForRedGlory
félisten
A Need For Speed Rivalshoz 1440p Ultra mellett is tökéletesen elég egy GTX 780. Igaz 30 fps van csak a korlát miatt, de annyira nem is zavaró. Bejön a játék...
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #4278 üzenetére
A 30fps miatt oda elég egy közép kat vga is.
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #4281 üzenetére
De mondom. Úgy írtad mintha szükség lenne egy 780 neki, de az sli már sok.
-
WaterWawe
őstag
válasz ForRedGlory #4278 üzenetére
A francba... most majd adhatom el a második 780-at
-
ForRedGlory
félisten
válasz SzlobiG #4282 üzenetére
Viszont az Assassin's Creed Black Flag ahogy nézem elvárja 1440p Ultrán az SLI-t. 60 fps-em 90%-ban, de néha beesik 45-50 közé. Mondjuk szerintem nincs túl jól optimalizálva, cserébe nagyon jól néz ki. Ma töltötte le uplay, és már lehet is tolni, előrehozták a megjelenést.
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #4284 üzenetére
Már lehet tolni? De jó direkt nem szedtem le meló előtt mer mondom úgyse lehet tolni vele.
Na mind1 majd holnap rá nézek pedig nv-vel jól kéne mennie amd-n majd gondolom szívnak vele mint tavaly.
-
-
Landon
őstag
válasz SzlobiG #4291 üzenetére
Ja arra emlékszem, 580SLi 3GB nem volt elég neki. 2600K-s OC-m is az a játék rombolta le.
PS4 projekt, hogy áll. Lesz day 1 buy?
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
válasz SzlobiG #4293 üzenetére
Na kipróbáltam háát erősen határ eset de mivel controllerrel érdemes úgy is játszani így elmegy. 40-50FPS 1080p 2xMSAA és minden más kimaxolva. Ez később lehet még rosszabb lesz, gondolom majd a nagy városokban... mint III-ban is.
Detto. Most ruháztam be én is egy új TV-re. 13-án meg jön a KZ bundle ha lesz. Bár 24. előtt úgy sem lesz megbontva (kozervatív vagyok na... ) meg időm se lenne. Csak ettől a mostani botránytól tartok kissé. Nehogy kifogjak valami szar példányt én is.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Hullanak a PS4-ek... Sok "kek-halalos" meg egyeb hibas peldany van. Csak nezd meg az aranyt Amazonon. Vagy a videok valamelyiket YT-on. Persze ez meg nem jelent sokat. Sony se reagalt meg ra. Felroppent egy olyan hir, hogy Foxconn-nal a munkasok bosszubol szabotaltak a PS4 gyartasat es direkt mukodeskeptelenne tettek amelyekhez hozzafertek a Foxconn rossz banas modja miatt. Ezt maga egy ott dolgozo ismerte be egy forumon (topic-ot azota persze toroltek).
-
Landon
őstag
-
ST05
őstag
"Sony se reagalt meg ra"
úgy olvastam elismertek 0,5% hibaarányt, bár sokak szerint ennél is több.
első nap 1 millió eladott példány- ból már 5000 biztos rossz.. azé ez se kevés--
ez a foxconn-os story nem gyenge, de ha igaz jól tették, inkább mint öngyik legyenek..
ok hogy kell az olcsó, meg jó IT cucc, szeretjük na de ne emberáldozatok árán.. -
Landon
őstag
Ezzel tudom nagyon le fogok csuszni azon a bizonyos letran de en sosem ertettem egyet az ilyen tiltakozasokkal kezdve a Nike-val a Foxconn-on keresztul. Ezek az emberek eheznenek kulonben es ezert elvallaltak valamit sajat onszantukbol. Ha nem tetszik a munka vagy ahogy bannak veluk akkor lepjen ki a fenebe de ne tegye tonkra igy sokak oromet. Ezzel nem (csak) a Sony-t bunteti. Senki nem all mogotte gepfegyverrel, hogy dolgozzon a Foxconn-nal. Keressen mas munkat, akarmit ha neki ez nem tetszik.
Ennek az egesz tortenetnek egy csoportjat tudom megerteni valamelyest es az azok a muszaki egyetemistak akiket allitolag valoban passzivan kenyszeritettek a gyarban levo gyakorlatra amelynek koze nem volt a tanulmanyaikhoz es gyakorlatilag PS4-et gyartattak veluk maskulonben nem engedtek elvegezni az egyetemet. Itt meg ertem a felhaborodast. De egy szabad akaratabol ott dolgozo egyennel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Eladó modifikált R9 380X
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- RTX 3060 8GB TI OC RGB
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest