Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz ScomComputer #111878 üzenetére

    :R

    nezd, VRben az egyik haverom egy orat ult a kanapen levegozni mielott hazaengedtem. mondtam neki, hogy a sved rally Dirt Rallyban a Bcsoportos Lanciaval nem jo otlet es figyelmeztettem, hogy ha barmi megdobja az autot azonnal szem becsuk. persze az egyik ugraton beleszallt a fenyoerdobe es haromszor pordulve allt meg teton :DDD

    finn rallyn ha versenykepes idot tartok (online felso harmad), akkor jellemzoen ket szakasz utan autotol fuggoen pihenni kell.

    egyebkent ha teheted, emlitett baratodnal project cars 2ot probald ki VRben. mondjuk napfelkelte korul spaban. SPA 24 gyorsitva (2 ora alatt) nekem az egyik legnagyobb elmenyem volt valaha szamitogepes jatekkal VRben. ahogy a fel palyan zuhogott, ahogy lement a nap, ahogy reggel kod volt, esett kicsit... immerzio szempontjabol verhetetlen. viszont utana ket napig izomlazam volt a fenekemben :DDD

    ---

    a bezel kb 5 percig zavaro, modernebb monitoroknal negyed ora utan filterezi az agyad ha nem nagyon nagy. az asus cucca kifutott, es sokat egyebkent sem er.

    ---

    AMD alatt teljesen jol megy a VR

    Raymond: nekem van egy szep Dyson AM06om, VRezes kozben az mindig megy itt svedeknel is. nyaron neha max fordulaton. es ugy is bele szoktam izzadni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák