Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz Runner_fxr #10684 üzenetére

    "Sokan említették, hogy a 1070 fullhd-re sok."
    Nettó hülyeség. Ha valaki kicsit is hosszabb távra tervez vele, akkor bőven nem sok, sőt, jelenleg sem érzem túlzásnak a 980 Ti-t, 1070-et 1080p-re, főként, ha pl. cél a fix 60 FPS magas/ultra grafikai beállításokkal. Kérdés, milyen igények vannak.

    "...pl a wolfenstein old blood-ra rátolok egy 4x Msaa-t már bezuhan 30-ra még így is."
    V-Sync? Az Old Blood-al nem játszottam, viszont a The New Order-rel igen, ha jól emlékszem ott Double Buffering vertikális szinkront használt a játék. Mivel OpenGL címről van szó, ezért NV CP-ből rá lehetett kényszeríteni a Triple Buffering-et és az megoldotta ezt a problémát.

    GTA V-ben egyik élsimítási eljárás sem nyújt minden igényt kielégítő minőséget, így kérdéses, hogy ott mennyi értelme van összességében a 8xMSAA-nak. Elképzelhető, hogy DSR-el jobb eredményt lehet elérni, bár az is megköveteli elsősorban az erős VGA-t.

    Assassin's Creed Syndicate, Project CARS, Rise of the Tomb Raider, hogy csak pár címet említsek, amelyekkel megfoghatók még FullHD-n is ezek a VGA-k.

    A dolog másik fele, hogy a 2007-ben megjelent Crysis-ban is mondok neked olyan beállításokat, amellyel bőven meggyűlne a bajuk ezeknek a kártyáknak, az persze más kérdés, hogy mennyi értelme van ezeknek... :)

    (#10694) maross: Igen, én is azt mondanám így látatlanban. :K A megoldás meg ott van rá a hsz-emben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák