Új hozzászólás Aktív témák

  • baly81

    aktív tag

    válasz Ratiferenc #20905 üzenetére

    :D :DD :)) :DD :D
    Akkor kb. egy alomból származunk...

    No, és a műszer amit lukba dugsz, az megfelelő teljesítményű? Mert, ha hamar kimutatja a fogafehérjét, a lány (windóz) csak heverészni fog. Ugyan ez a helyzet, ha kéreti magát.
    (Megtörtént eset alapján!) ↓↓↓
    Hiába dugtam a megfelelő nagyigényű portba a nagyteljesítményű és nagyméretű műszert, amíg egy kis sikosítóval nem adtam neki megfelelő kontaktot. Egy régebbi kapcsolatomban, amikor egy vékony leányzót nap mint nap a vállamon és a tenyeremben hordoztam, sem volt a kapcsolatunk felhőmentes. Amikor eljött az idő, hiába dugdostam én is bármit bármibe, csak lassan értünk a mennybe, mert hiányzott a bedugott műszerről a sikosító. Már kétszer vesztem vele nagyon csúnyán össze, az eszembe jutott, hogy mikor összejöttem ezzel a lánnyal, az anyukája adott nekem hozzá egy CD-t, amin volt némi sikosító. Ezt kellett a műszer előtt beledugni, kis előjátékot követően, amikor a fő témára került a sor, már percek alatt a csúcsra értünk. Nem kérdeztem tőle, de szerintem volt a családfájában némi távol-keleti beütés, ezért nem szerette szárazon. Mivel a műszerről hiányzott az anyag, nem tudott annyi levet engedni hogy ne fájjon. Végül nem ezért lett vége a kacsolatunknak. Megcsaltam egy jobb adottságokkal rendelkező, vékonyabb csajjal, ez meg rajtakapott minket.
    A mostani fiatal(abb) lányok már nem ennyire kényesek, de mivel az afférod még nem tisztázódott a leányzóval, lehet érdemes megbeszélni vele. Lehet más a fekvése is, vagy hiányzik egy kereke. Próbáljátok ki hármasban, de ne csak úgy megszokott módon, hanem élőben Linus Torvalds-al. Akkor is lassan megy el a csajszi? Ha igen, lehet fehérmájú! Az ilyenekkel meg vigyázni kell, mert kalandjai során összedhet nagycsomó vírust, ami nem hiányzik az ember fiának!
    De én még belenéznék a gondolataiba is, mielőtt felébred, hátha ott van némi gond. Mert, ha reggel úgy kel fel, akkor egész nap fog tartani.

    [ Szerkesztve ]

    Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!

Új hozzászólás Aktív témák