Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Fernet #2087 üzenetére

    Bár lehet nektek nem a legjobb megoldás a Cross-Play esetén, de ugye a játék bent van Xbox Game Pass-ba és az a kiadás támogatja a Cloud Gaming-et (sajnos nem Play Anywhere támogatású, tehát Xbox<--->PC mentés nem kompatibilis egymással). Coud Gaming-ben pedig a Series S kiadás van bent. Ha még nem volt Game Pass Ultimate előfizetésetek, akkor általában az első hónap (vagy első 3 hónap) 300 Ft-ért vehető igénybe (utána 4190 Ft). De neten találni pár száz forintért 2 hónapos trial kódot is (ezt akkor lehet igénybe venni ha még soha nem volt GPU-d).

    Illetve bár nálatok ez nem fog sokat számítani, de az Xbox-os kiadás esetén működik a cross save, vagyis az Xbox One/One X-es kiadás mentése működik Series X|S-en és fordítva is. Ahogy a Cloud Gaming kiadás mentése is működik One/Series konzolokon.

    Amúgy a hibák egy részével én is találkoztam Normal játékmódban, de egy újraindítás megoldotta (illetve ahogy nézem az experimental branch javításait, azért ezek egy részét javítják folyamatosan, illetve tudnak róla).

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák