Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz CactuS #2054 üzenetére

    Ahogy néztem, nem olyan bonyolult egy ilyen bázis felépítése főleg most, hogy van lehet oda tenni a base computer ahová akarod. Amúgy ilyen farmok esetén az Activated Indium add a legtöbbet. Ha találsz ilyen mezőt, akkor magadnak is tudsz termelni... akár szintén egy ilyen skybase-ben, hiszen a természetes lelőhelyek esetén elvileg csak a koordináta számít, a magaság nem.

    Másokkal meg össze lehet futni, de ennek kettő feltételnek azért meg kell azért lenni, ugyan akkor, és ugyan ott játsszon és ugyan azon a lobby-ba legyen (illetve be legyen kapcsolva multiplayer). Expedition-ben most nagyon könnyedén össze lehet futni másokkal is, a környékbeli rendszerekben.

    bobalazs: Mert ilyenfajta fizika nincs a játékban, simán építkezhetsz a levegőbe vagy akár az űr határára is. Lényegébe annyi kell tenni, hogy leteszel egy base computert-t, és a levegőbe pl. pár alap fapadló által lényegében felugrálsz addig amíg lehet építeni. Ha eléred ezt akkor leteszel még egy base computert és folyatod azt amit korábban is (persze ha kell akkor a korábbiakat felszedheted, illetve érdemes menteni is néha).

    S e t h: Nem biztos, hogy troll bázis, simán lehet, hogy neki ez megfelelő volt, vagy építés/bontás alatt áll (vagy nem töltötte be) :D

    Heller2: Most jöttek be a living (Organic) Frigate-ok. Az elsőt kvázi ingyen kapod (el kell küldeni hozáá a flottát egy küldetésre, hogy megkapd a hívóeszközét és a hozzá tartozó tervrajzot). A többit jelenleg úgy néz ki, hogy fel kell bérelni. Ezekből a C osztójú darabja 200 millió, a B 400 millió, az A 700 millió míg az S 1 milliárdba kerül. De nanitokból is töméntelen mennyiség kell sok minden esetén. Amúgy van technikailag Grind mentes megoldás is... a Creative Mode, ahol igazából nem kell semmi grind (max QuickSilver), és nincs értelme a pénz/nanit-nak se.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák